Vyhľadávanie:

Uzávierka sa blíži

Uzávierka sa blíži

Grantový program Spoločne pre región je tu pre všetkých aktívnych

Pracujete na zaujímavých verejnoprospešných projektoch alebo máte chuť urobiť niečo pre svoju obec či mestskú časť, aby sa v nich žilo lepšie? Viete dať dohromady nadšencov z miestnych samospráv, obecných spolkov či neziskových organizácií, aby premenili dobré nápady na skutočnosť? Peniaze na ich realizáciu možno získať prostredníctvom grantového programu Spoločne pre región, ktorého piaty ročník vyhlásili na sklonku minulého roka spoločnosť U. S. Steel Košice v spolupráci s Karpatskou nadáciou. Rozdelených bude dovedna 27 000 eur, pričom o grant v maximálnej výške 3 300 eur sa do 3. februára 2012 môžu uchádzať neziskové organizácie a miestne samosprávy z východného Slovenska. Zámerom je podporiť zaujímavé a inovatívne projekty v oblastiach zameraných na voľno-časové aktivity detí a mládeže, environmentálnu výchovu a vzdelávanie, bezpečnosť, šport, zachovanie kultúrnych hodnôt a spoluprácu medzi rôznymi kultúrami.

Pripomíname, že obzvlášť vítané sú, tak ako po iné roky, projekty, v ktorých sa dobrovoľnícky angažujú zamestnanci U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností. Do uzávierky prihlášok, ktoré spolu s ďalšími podrobnosťami nájdete na www.usske.sk alebo www.karpatskanadacia.sk, ostáva už len šestnásť dní.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...