Vyhľadávanie:

V apríli bowling i volejbal

V apríli bowling i volejbal

V rámci rekreačného športu pre zamestnancov U. S. Steel Košice organizuje úsek GM pre motiváciu a spoluprácu s odborovými organizáciami spolu s Radou odborov OZ METALURG v apríli majstrovstvá spoločnosti v bowlingu a zmiešaných družstiev vo volejbale. Do turnaja v bowlingu, ktorý sa bude konať v sobotu, 12. a v nedeľu, 13. apríla, na štvordráhe Bowling pubu na Triede KVP, sa k 31. marcu prihlásilo 285 súťažiacich. Ich počet môže prekonať vlaňajší rekord štartujúcich, kedy sa do šampionátu zapojilo 329 zamestnancov U. S. Steel Košice, pretože termín uzávierky prihlášok do súťaže v bowlingu je 10. apríl do 15. hodiny.

Organizátori postupne zostavujú časový harmonogram štartu jednotlivých družstiev, aby sa v herni včas a bez problémov vystriedali všetci účastníci a aby nedošlo k zbytočnému čakaniu. Čas štartu už prihlásených pretekárov je na Intranete, kde si ich môžu súťažiaci skontrolovať a podľa toho prísť na prezentáciu 15 minút pred nástupom na dráhy. Súťaž 3-členných družstiev mužov, žien a mix družstiev bude v sobotu od 8. do 22. hodiny, a to iba jednokolovo, výsledky každého sa započítavajú do súťaže jednotlivcov. Súťaž jednotlivcov sa uskutoční v nedeľu, kedy bude od 9. do 13. hodiny tzv. užšie finále, do ktorého zo soboty postúpi 24 najlepších mužov a 12 žien.

Okrem bowlingu pripravujeme turnaj zmiešaných tzv. mix družstiev o majstra U. S. Steel Košice vo volejbale. Ten sa uskutoční od 15. hodiny vždy v pondelok, 21. apríla a o týždeň neskôr, tiež v pondelok, 28. apríla v telocvični vysokoškolských internátov TU Košice na Jedlíkovej ulici. Na turnaji sa môžu zúčastniť aj registrovaní hráči, na súpiske môže byť najviac desať hráčov z nich dve ženy, ktoré musia byť počas celého zápasu na ihrisku. Prihlášky je potrebné odoslať elektronicky na adresu jcaban@sk.uss.com do 15. apríla 2008.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...