Vyhľadávanie:

V Bochnii druhí

V Bochnii druhí

V poľskej Bochnii sa konal 7. ročník medzinárodného halového futbalového turnaja o Pohár prezidenta odberateľskej firmy Stalprodukt S. A. Bochnia. Pozvanie prijali aj futbalisti z U. S. Steel Košice, ktorým sa v silnej konkurencii veľmi dobre darilo.

Suverénne vyhrali svoju skupinu, keď postupne zdolali Koziolky Brzesko 2:1, usporiadajúci tím z Bochnie 2:1 a Almu Kežmarok 3:2. V semifinále odohrali vyrovnanú partiu s tímom Stalprodukt BKS Oldboys, s ktorým v riadnom hracom čase remizovali 2:2, ale na pokutové kopy zásluhou Horského, Guliša a Fedora vyhrali 3:2.

Vo finále sa po druhý raz v turnaji stretli so Stalproduktom S. A. Bochnia, s ktorým si ešte v skupine poradili po víťazstve 2:1. Tentokrát sa im tento úspech už nepodarilo zopakovať, hoci viedli gólom Fedora. Súper však natoľko zmobilizoval svoje sily, že v priebehu stretnutia dokázal otočiť skóre a zvíťazil 3:1.

Naši futbalisti teda obsadili v konečnom poradí druhú priečku, ktorá je rozhodne úspechom. Strelecky sa z nášho tímu v turnaji najlepšie darilo Szabóovi, ktorý zaťažil konto súperov štyrmi gólmi. Za úspešnú reprezentáciu v tomto turnaji, ako aj na turnaji v Bardejove a manažérskom turnaji v USSK, im poďakoval na nedávnom stretnutí viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...