Vyhľadávanie:

V druhom polroku tri premiéry

V druhom polroku tri premiéry

U. S. Steel Košice na medzinárodných výstavách a veľtrhoch

V prvom polroku 2004 sa U. S. Steel Košice prezentovala na desiatich výstavách a veľtrhoch doma i v zahraničí. Sedem podujatí obsadí vo zvyšnej časti roka.

"Budú to veľtrhy v Chorvátsku, Českej republike, Rusku, Nemecku a Francúzsku," informoval František Helfen, vedúci oddelenia obchodná propagácia. "Najväčšiu účasť budeme mať na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne, ktorý sa uskutoční v dňoch 20. - 24. septembra. Vystavovať budeme v interiéri i exteriéri na ploche 364 metrov štvorcových. Spolu s našou firmou budú vystavovať aj Refrako a Walzwerk Finow. Miesto expozície je rovnaké s vlaňajškom, átriové zázemie jednopodlažnej budovy s fontánou ponúka príjemné prostredie na obchodné rokovania. Súčasťou expozície budú i niektoré diela dizajnérov vytvorené počas tohtoročného workshopu v U. S. Steel Košice."

Na troch veľtrhoch bude mať U. S. Steel Košice v tomto roku premiéru. "Po prvý raz sa naša firma zúčastní v októbri na veľtrhu Aqua - THERM v Petrohrade. Do Ruska vezieme naše radiátory. Tento región, s dosahom na severské krajiny, je pre ich predaj veľmi zaujímavý. V rovnakom mesiaci sa predstavíme prvýkrát na špecializovanom veľtrhu Euroblech v Hannoveri, na ktorom sa stretávajú výrobcovia a spracovatelia plochých valcovaných výrobkov. Tento veľtrh charakterom viac vyhovuje našej spoločnosti a je náhradou za strojársky veľtrh Hannover Messe, ktorého sme sa zúčastňovali každoročne v apríli. A do tretice, naše obalové plechy budú mať možnosť po prvý raz vidieť návštevníci špecializovanej výstavy Emballage v Paríži. Podujatie sa uskutoční v dňoch 22. - 26. novembra 2004."

"Sezónu" veľtrhov a výstav, ktoré sa koncentrujú do mesiacov september až december, dopĺňajú ešte medzinárodný veľtrh JZV v Záhrebe (14. - 19. 9.), Aquatherm v Prahe (23. - 27. 11.) a Midest v Paríži (7. - 10. 12.).

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...