Vyhľadávanie:

V Košiciach Predstavenstvo a Dozorná rada ZHŤPG SR

V Košiciach Predstavenstvo a Dozorná rada ZHŤPG SR

V piatok, 19. októbra, rokovali v U. S. Steel Košice členovia Predstavenstva a Dozornej rady Zväzu hutníctva, ťažobného priemyslu a geológie SR (ZHŤPG SR). Zasadnutia zväzu, ktorý združuje 42 členských organizácií v oblasti výroby železa a ocele, neželezných kovov, hutníckej druhovýroby, uhoľného priemyslu, rudného a nerudného baníctva, magnezitového priemyslu a geológie SR, ako aj vzdelávacích inštitúcií a profesijných organizácií, s približne 25 tisíc zamestnancami, sa konajú raz mesačne na pôde jedného z členov zväzu.

"Na pracovnom rokovaní sme sa zaoberali prípravou delegátky na valné zhromaždenie Zväzu priemyslu SR, kde je ZHŤPG SR jedným z najväčších členských organizácií a návrhom kandidátky do orgánov zväzu priemyslu," informoval prezident ZHŤPG SR Miroslav Kiraľvarga. "Členovia predstavenstva a dozornej rady boli tiež informovaní o ostatnom rokovaní Prezídia Republikovej únie zamestnávateľov. Hovorili sme tiež o takzvanom treťom energetickom balíčku, ktorý zverejnila Európska komisia."

Stretnutie na pôde košickej oceliarne využili hostia aj na prehliadku výrobných prevádzok, medzi ktorými zaujala najmä nová pozinkovacia linka č. 3. V podvečer sa hostia zúčastnili aj extraligového hokejového zápasu Košice - Skalica v Steel Aréne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...