Vyhľadávanie:

V Kulturparku vypukne džezový ošiaľ

V Kulturparku vypukne džezový ošiaľ

Takúto koncentráciu kvalitných džezových koncertov v jednom čase a priestore Košice ešte nezažili. V dňoch od 17. do 18. júla budú mať fanúšikovia džezu možnosť vidieť a vypočuť si v Kasárňach/Kulturparku dvanásť koncertov, zúčastniť sa množstva sprievodných podujatí, nahliadnuť pod povrch súčasného hudobného priemyslu a stretnúť sa, či zhovárať s umelcami.

Siedmy ročník Letného hudobného festivalu Hevhetia má oproti minulým rokom výrazne inú dramaturgiu. Tentoraz bude celý tucet vystúpení koncentrovaný do dvoch dní. Zďaleka však nepôjde len o koncerty. V spolupráci s hudobnými partnermi i samotnými muzikantmi sú pripravené aj prednášky a workshopy. Podujatie bude zároveň stretnutím džezových profesionálov takmer z celého sveta. Svoju účasť okrem domácich prisľúbilo viac ako tridsať hudobných žurnalistov, promotérov, organizátorov veľkých európskych džezových festivalov a hudobných agentov zo štyroch kontinentov sveta. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...