Vyhľadávanie:

V máji olympijský futbal

V máji olympijský futbal

V rámci XVIII. ročníka letnej olympiády zamestnancov spoločnosti sa už tradične v máji uskutoční šampionát o majstra U. S. Steel Košice vo futbale. Predpokladá sa, že aj v tomto roku bude štartovať 12 mužstiev, prihlášky je potrebné odovzdať do 24. apríla na e-mailovú adresu jcaban@sk.uss.com.

V pondelok, 28. apríla, o 13. hodine sa uskutoční v Šaci, blok č. 4, 6. poschodie, vyžrebovanie mužstiev do skupín, aby sa v pondelok, 5. mája, už mohli odohrať prvé zápasy v skupinách. Po oprávnených sťažnostiach mužstiev na nevyhovujúce podmienky v útrobách štadióna TU Košice na Watsonovej ulici v Košiciach, dochádza oproti uplynulým ročníkom k zmene. Tohtoročné futbalové majstrovstvá sa odohrajú na ihrisku v Šaci, kde budú pre všetky mužstvá zabezpečené šatne a sprchy s teplou vodou. Denne sa odohrajú tri stretnutia v týchto termínoch: 5., 7., 12., 14.,16., 19., 21., 23. máj 2008. Náhradné termíny sú 26. a 28. máj. Začiatky zápasov sa určia na porade vedúcich mužstiev v deň žrebovania, 28. apríla.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...