Vyhľadávanie:

V nedeľu hostíme Skalicu

V nedeľu hostíme Skalicu

Hokejisti HC Košice vstúpili do nového roka z druhej priečky v tabuľke

Po druhej šestine základnej časti hokejovej Tipsport extraligy došlo ešte 8. novembra 2012 na trénerskej lavičke HC Košice k zmene trénera. Kormidelníka Radima Rulíka vystriedal Milan Staš. Tento lodivod, ktorý v minulosti dlhé roky obliekal dres Košíc, bol ako kouč na lavičke nášho vicemajstra v pätnástich stretnutiach. Jeho zverencom sa darí najmä na domácom ľade, keď ani raz neprehrali. V siedmich stretnutiach zaregistrovali sedem víťazstiev. Bodovali aj vonku a z ôsmich zápasov si domov priviezli tri víťazstvá. V poslednom 33. kole v roku 2012, ktoré sa hralo v nedeľu 30. decembra, Košičania zdolali dovtedy druhú Nitru 5:2. V tabuľke tak preskočili svojho súpera a do nového roka vstúpili už z druhej priečky.

Po stretnutí s Nitrou tréner M. Staš poďakoval hráčom za predvedené výkony nielen pod jeho vedením, ale i počas celého roka v extralige a vyjadril presvedčenie, že i po novom roku budú jeho zverenci pokračovať v nastúpenom trende a svojou hrou pritiahnu do hľadiska ešte väčší počet fanúšikov. Na ich adresu poznamenal: "Ďakujem divákom, že najmä v závere roka 2012 prejavili zvýšený záujem o našu hru. Prispelo k tomu nielen naše vysoké víťazstvo v Trenčíne, ale aj domáce zápasy s kvalitnými súpermi, s Banskou Bystricou a Nitrou. Myslím si, že v Steel aréne videli zaujímavé, kvalitné a dramatické súboje a samozrejme víťazstvá nášho tímu, čo ocenili mohutným skandovaním a potleskom."

V novom roku pokračuje hokejová extraliga už v piatok 4. januára, keď sa Košičania predstavia na ľade v Martine. Doma ich potom uvidíme v nedeľu 6. januára. Už o 17. hodine sa stretnú s ďalším favorizovaným súperom v boji o popredné umiestnenie v tabuľke - so Skalicou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...