Vyhľadávanie:

V piatok budú hasiť požiar a evakuovať ľudí

V piatok budú hasiť požiar a evakuovať ľudí

Hasiči v U. S. Steel Košice si 45. výročie vzniku svojho útvaru pripomenú už tento týždeň v piatok, 5. mája 2006. Oslavy začnú vyhrávaním hasičskej dychovky a vystúpením mažoretiek pred fontánou vo vstupnom areáli. Dopoludnia sa v šikmej zasadačke v hlavnej administratívnej budove uskutoční slávnostný aktív, na ktorom sa bude okrem iného hovoriť nielen o histórii, úlohách závodnej hasičskej jednotky v procese zabezpečovania protipožiarnej činnosti a záchrane osôb pri nežiaducich udalostiach, ale aj o bezpečnosti, požiarnej prevencii a predchádzaní požiarov v spoločnosti U. S. Steel Košice. Záver aktívu bude patriť oceňovaniu najaktívnejších zamestnancov Závodného hasičského útvaru USSK.

"Súčasťou osláv bude v piatok krátko pred poludním aj cvičný požiarny poplach v hlavnej administratívnej budove spojený s evakuáciou ľudí a záchranou osôb zo strechy budovy, ako aj ukážkou hasičskej techniky," informoval nás veliteľ Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice Ján Jeňo. "Popoludní," dodal, "sa v priestoroch útvaru uskutoční prezentácia výrobkov dodávateľov hasičskej techniky a prostriedkov osobnej ochrany."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...