Vyhľadávanie:

V pondelok už naostro

V pondelok už naostro

Začína sa olympijský hokejový turnaj o majstra U. S. Steel Košice

Úvodnými zápasmi Koksovňa - Teplá valcovňa o 19.15 h. a Vysoké pece - Studená valcovňa + Zušľachťovne o 21.00 h. sa v pondelok 9. 1. 2006 začínajú hokejové majstrovstvá U. S. Steel Košice pre rok 2006. Slávnostný otvárací ceremoniál sa v spomínaný deň na ZŠ v Čermeli uskutoční v čase od 20.30 h. do 20.45 h.

Spolu desať tímov vyžrebovaných do dvoch skupín bude až do 13. februára bojovať na ľade zimného štadióna v Čermeli o titul majstra a zároveň aj o olympijského víťaza. Tento šampionát sa totiž koná ako prvá časť v rámci jubilejného X. ročníka zimnej olympiády U. S. Steel Košice. Vlaňajšie prvenstvo budú obhajovať hokejisti z Vedenia, ktorých žreb určil do 1. skupiny, kde budú mať za súperov Hutnícku druhovýrobu, Teplú valcovňu, Dopravu a Koksovňu.

V 2. skupine sa stretnú Vysoké pece, Studená valcovňa, Oceliareň, Energetika a Údržba. Hracími dňami zápasov v základných skupinách budú pondelok, utorok, štvrtok a piatok, štvrťfinále sa hrá vo štvrtok a v piatok 2. a 3. februára, semifinále v utorok 7. februára a zápasy o umiestnenie na prvých troch priečkach konečného poradia, teda o 3. miesto a finále sú na programe v pondelok 13. februára 2006.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...