Vyhľadávanie:

V ponuke vyše deväťsto prevádzok

V ponuke vyše deväťsto prevádzok

Sprostredkovanie služieb v oblasti zamestnaneckých výhod prostredníctvom poukážok RELAXPASS bude aj v nasledujúcich dvoch rokoch, na základe zmluvy so spoločnosťou U. S. Steel Košice, zabezpečovať firma SODEXHO PASS SR s.r.o.

"Na Slovensku pôsobíme ako jedna z dvoch dcérskych spoločností SODEXHO Alliance už ôsmy rok," informuje Mária Janošková, riaditeľka pobočky v Košiciach. "Svoje zastúpenie máme v Bratislave, Žiline, Lučenci i v Košiciach. Ponúkame komplexné riešenia zamestnaneckých výhod formou poukážok na rôzne účely. Takými sú aj poukážky RELAXPASS, ktoré sú určené na regeneráciu pracovnej sily. Dnešná sieť našich zmluvných partnerov v tejto oblasti pozostáva z vyše deväťsto prevádzok nachádzajúcich sa na celom území Slovenska, pričom každým dňom, dá sa povedať, pribúdajú ďalšie."

Ich prehľadný zoznam v podobe šesťdesiatstranovej brožúrky dostanú zamestnanci U. S. Steel Košice spolu s päťdesiatimi poukážkami v nominálnej hodnote päťdesiat korún platnými až do konca roku 2007, ktoré boli vydané špeciálne pre nich. Na prvých stranách nájdu zariadenia akceptujúce poukážky RELAXPASS v Košickom a Prešovskom kraji, na ďalších v ostatných regiónoch Slovenska. Aj tieto regióny môžu byť pre zamestnancov U. S. Steel Košice zaujímavé predovšetkým svojou ponukou zariadení pre regeneračné pobyty, či dovolenku a rekreáciu. Zoznam bude teda rozdelený po krajoch, okresoch, mestách, názvy prevádzok podľa abecedy. "Máme tiež denne aktualizovaný zoznam prevádzok - našich zmluvných partnerov, na našej webovej stránke www.relaxpass.sk. Sú v ňom aj zariadenia, ktoré sa do zoznamu v tlačenej podobe už nedostali, napríklad ZOO v Košiciach, kúpele Dudince, či predaj permanentiek HC Košice. Stačí si kliknúť na vyhľadávač a vyhľadávať, či už podľa mesta alebo typu služby, o ktorú máte záujem," pridáva ďalšiu informáciu Mária Janošková.

"Vydaním poukážok a brožúrok so zoznamom prevádzok pre nás práca rozhodne neskončila. Sieť zariadení, ktoré poukážky RELAXPASS akceptujú, neustále rozširujeme, vždy však len v súlade s ich účelom. Máme pri tom na zreteli predovšetkým požiadavky spoločnosti U. S. Steel Košice, s.r.o. ako klienta, pre ktorého sme tieto poukážky doslova ušili na mieru. Pravidelne sa stretávame aj so zástupcami odborov a pokiaľ je to v našich možnostiach, vychádzame im v ústrety."

SODEXHO PASS SR, s.r.o. poskytuje spoločnosti U. S. Steel Košice aj doplnkový servis, akými sú napríklad analýzy využitia poukážok zamestnancami U. S. Steel Košice. "Vďaka nášmu systému máme absolútny prehľad o celom obehu poukážok a teda aj o tom, kde boli použité. Analýzy využitia, ktoré sme minulý rok prezentovali zástupcom U. S. Steel Košice i odborov, mali veľmi veľkú vypovedaciu schopnosť o tom, o čo majú zamestnanci naozaj záujem a ktorým smerom by sme sa mali ďalej uberať. Obdobné analýzy sme schopní pripraviť aj tento rok," prisľúbila Mária Janošková.

Zamestnanci U. S. Steel Košice by mali tiež vedieť, že pri uhrádzaní služby prostredníctvom poukážok Relaxpass výdavok v hotovosti, napríklad v prípade, ak služba stojí 80 korún, nie je možný. "Ide totiž o účelovo viazané poukážky," vysvetľuje Mária Janošková. "Sú navyše hradené zo sociálneho fondu zamestnávateľa, ktorý má presne stanovené možnosti použitia. A v konečnom dôsledku to nie je možné ani z daňového hľadiska." Odporúča sumu prevyšujúcu 50 korún alebo jej násobok doplatiť v hotovosti, alebo si do hodnoty poukážok vybrať doplnkovú službu.

V minulosti sa už stalo, že v jednej z prevádzok odmietli akceptovať platbu prostredníctvom poukážok, aj keď sa nachádzala v aktuálnom zozname. Podľa Márie Janoškovej sa tento problém môže objaviť vtedy, ak sa zmení majiteľ zariadenia a spoločnosť SODEXHO PASS o tom neinformuje. "Ak sa s takýmto prípadom stretnú naši klienti, treba nás o tom čo najrýchlejšie informovať. Na zadnej strane každej poukážky, ale i v zozname prevádzok, ktorý dostane každý k dispozícii, je uvedené telefónne číslo našej infolinky 02/44 45 69 44. Ktokoľvek môže na ňu zavolať a informovať nás o takých a podobných požiadavkách. Budeme ich okamžite riešiť."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...