Vyhľadávanie:

V príprave s novým kormidelníkom

V príprave s novým kormidelníkom

Tréner hokejistov HC Košice Milan Staš na lavičke vicemajstra skončil

Vedenie HC Košice v pondelok tohto týždňa ukončilo spoluprácu s doterajším trénerom mužstva Milanom Stašom. Blížiacu sa letnú prípravu na novú extraligovú sezónu by tím hokejistov mal začať už pod vedením nového trénera, ktorého meno by malo byt známe v blízkej budúcnosti. "Nebude to ale, ako sa povráva, Peter Mikula, ktorý doviedol mužstvo HKM Zvolen k majstrovskému titulu," ozrejmil prezident HC Košice Juraj Mondík.

Dnes už bývalý košický kormidelník Milan Staš na margo ukončenej spolupráce poznamenal: "Mali sme rozdielne názory na skladbu a doplnenie budúceho tímu pre novú sezónu. Zvážili sme, že bude lepšie ukončiť spoluprácu už teraz, pred novým prípravným obdobím, ako v jej priebehu či počas sezóny. Rozišli sme sa korektne."

Letnú prípravu na nový extraligový ročník začnú hokejisti HC Košice v pondelok 13. mája. V prvej fáze sa budú pripravovať v domácich podmienkach. Ako sa vyjadril pre médiá generálny manažér klubu Juraj Bakoš, v kádri mužstva došlo k niektorým zmenám. Okrem brankára Hyláka, ktorý sa dohodol na predĺžení kontraktu na ďalšie dva roky, v tíme zostávajú Pašek, Spilar, Marcinko, Cebák, Novák, Slovák, Matúš Chovan, Macejko, Boltun a brankár Riečický. Zostavu opustia Haščák, Mlynarovič, Svitana a Novotný. O udržaní v kádri klub rokuje ešte s obrancom Štrbákom a záujmom je doplniť mužstvo predovšetkým v ofenzíve.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...