Vyhľadávanie:

V sálovom futbale neustále rušno

V sálovom futbale neustále rušno

Futbal
V mestskej lige starých pánov oblieka dres Baru Paula aj náš spolupracovník František Beer (vpravo). Na snímke v zápase Bar Paula - Toyota Autolux 7:4 strelil jeden gól a strelecky bol úspešný aj v ďalšom stretnutí Baru Paula proti Vulkmontu 2:0.

Bývalí aktívni, ale aj rekreační futbalisti, ktorí dovŕšili 40 rokov veku, ešte stále hrajú v rôznych mužstvách mestskú ligu starých pánov v sálovom futbale. Tretí ročník tejto súťaže rozohrali ešte vlani v októbri a neoddychovali ani cez vianočné sviatky, kedy odohrali zápasy dvoch kôl.
Dresy niektorých z deviatich mužstiev v tejto súťaži obliekajú aj mnohí zamestnanci U. S. Steel Košice, ako Beer, Smejkal, J. Tóth a iní, ktorí patrili v minulosti k oporám futbalových tímov jednotlivých divíznych závodov a útvarov.

Po desiatom kole sú na najvyššej priečke v tabuľke hráči Baru Paula, ktorí hrajú v tejto sezóne vo výbornej forme. V 8. kole potvrdili svoje vedúce postavenie v tabuľke v súboji s celkom Toyota Autolux, nad ktorým zvíťazili 7:4. V ďalších stretnutiach tohto kola skúsený tím ERU Feyenord zdolal nováčika tretieho ročníka tejto ligy Old boys Geča 8:3, druhý Asanarates vyhral na nulu nad mužstvom Trend KVP 3:0 a štvrtý Hurican rozdrvil Robkerk vysoko 7:0. V 9. kole boli tieto výsledky: Bar Paula - Trend KVP 6:3, Hurican - Old boys Geča 1:1, Asanarates - Vulkmont 0:8, Feyenord - Toyota Autolux 3:2. V uplynulých dňoch sa hrali zápasy 10. kola, po ktorom nastali v tabuľke len nepatrné zmeny. Kým vedúci Bar Paula si po víťazstve 2:0 nad minuloročným víťazom súťaže Vulkmontom upevnil svoju vedúcu pozíciu, na tretie miesto sa prebojoval štvrtý Hurican víťazstvom nad tímom Toyota Autolux 4:3.

V zostávajúcich stretnutiach ERU Feyenord prekvapujúco podľahol mužstvu Trend KVP 2:6 a Robkerk vyhral nad Old boys Geča 4:2. V mestskej lige sálového futbalu do 40 rokov, v ktorej hrá 18 mužstiev, sú po 16. kole na najvyššej priečke hráči z tímu Universitas pred Legionármi a Robkerkom. Výsledky 15. kola: Slovmatic - Torpedo 4:2, Hellas - Lenivci CDS 8:5, Piráti - Donatus 3:4, Robkerk - Delta Fans 4:1, Universitas - Športhala 3:1, Expotech - PČSP 4:9, Legionári - Juh 5:0. V neúplnom 16. kole sa hrali stretnutia: KVP - Legionári 2:3 a Franck - PČSP 0:6.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...