Vyhľadávanie:

V sobotu olympijský beh na lyžiach

V sobotu olympijský beh na lyžiach

Ešte 7. januára 2008 sa hokejovým turnajom v Steel Aréne začali súťaže XII. ročníka zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice. V sobotu, 2. februára, sa v bielej stope na Kojšovskej holi uskutoční ďalšia olympijská súťaž - beh na lyžiach. Uzávierku prihlášok organizátori síce oficiálne stanovili na pondelok, 28. januára, ale pre tých, ktorí tento termín nestihli, predĺžili uzávierku a môžu sa ešte prihlásiť do piatku, 1. februára, do 12. hodiny. Až potom budú všetci účastníci behu na lyžiach poistení. Odchod autobusov na Kojšovku je v sobotu, 2. februára, ráno o 7. hodine z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Štart prvej vekovej kategórie súťažiacich je o 10. hodine.

O dva týždne neskôr, teda v sobotu, 16. februára, sa na Jahodnej uskutoční ďalšia časť zimnej olympiády - súťaže v obrovskom slalome, snowboarde, obrovskom slalome detí našich zamestnancov i Detský zimný karneval. Uzávierka pre tieto súťaže bude v pondelok, 11. februára, organizačný výbor zasadne v utorok, 12. februára, o 9. hodine v Šaci, blok 3, jedáleň na prízemí. Prihlášky do súťaže obrovského slalomu detí prijíma Ľudmila Karchutňáková, tel.: 3-7062 taktiež do 11. februára, a na karneval je potrebné svoje ratolesti prihlásiť DO OZ METALURG jednotlivých závodov, kde si rodičia zároveň budú môcť prevziať poukážky na občerstvenie. Pre ostatných účastníkov zimnej olympiády sú podmienky pre účasť, prihlášky a organizačné zabezpečenie na intranete (šport, piktogram zimnej olympiády), kde si nájdete aj odkaz o kontrole prihlásenia sa. V prípade akýchkoľvek problémov s nahrávaním sa obráťte na predsedu organizačného výboru Jána Cabana, tel.: 3-1643, e-mail: jcaban@sk.uss.com, alebo Romana Fedáka, tel.: 3-0528.

Včera zasadal organizačný výbor olympijského behu. Na základe prihlášok bude v sobotu, 2. februára, na Kojšovskej holi štartovať 59 pretekárov. Z nich je 45 mužov a 14 žien. Tento počet môže byť do piatku, 1. februára, do kedy majú zamestnanci U. S. Steel Košice možnosť prihlásiť sa, ešte o niečo vyšší. Podľa predbežných prihlášok na súťaže v obrovskom slalome a v snowboarde, ktoré sa uskutočnia v sobotu, 16. februára, je doteraz prihlásených na obrovský slalom 101 mužov, 16 žien a v snowboarde 18 pretekárov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...