Vyhľadávanie:

V SOU hutníckom o možnostiach práce

V SOU hutníckom o možnostiach práce

Na prezentáciu spoločnosti U. S. Steel Košice pozval v utorok, 26. apríla 2005, žiakov i študentov III. a IV. ročníka Stredného odborného učilišťa hutníckeho v Košiciach - Šaci tím ľudí z útvaru viceprezidenta pre personalistiku a organizáciu. Vedúci odboru personálne riadenie Miroslav Fedor priblížil mladým ľuďom postavenie spoločnosti na trhu s oceľou v Európe i vo svete, princípy jej podnikania i politiku zamestnanosti, v ktorej košické oceliarne vsádzajú na kvalifikovaný zdroj pracovnej sily.

Ako zdôraznil, fabrika bude v najbližšom období potrebovať nové posily hlavne v odboroch hutníctvo, strojárstvo a elektrotechnika. Každý z účastníkov stretnutia dostal dotazník, v ktorom sa mal možnosť vyjadriť, do akej miery má záujem o prácu v USSK. Po vyhodnotení dotazníkov a zohľadnení výsledkov záverečných skúšok a maturít budú tí najlepší pozvaní na výberové konanie. Ak v ňom uspejú, dostanú príležitosť posilniť rady hutníkov počas letných prázdnin. Dobré výsledky a hodnotenie zo strany majstrov im potom umožnia zúčastniť sa na assesmente, po ktorom sa môžu stať riadnymi zamestnancami firmy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...