Vyhľadávanie:

V squashovej lige dominoval Smutný

V squashovej lige dominoval Smutný

V uplynulom mesiaci sa skončil štvrtý ročník Squashovej ligy železiarov. Víťazom dlhodobého turnaja, ktorý trval od septembra 2011, sa stal Peter Smutný. V konečnom hodnotení získal 128 bodov, keď prvé miesto získal v siedmich z deviatich turnajov. Na 2. mieste skončil Vladimír Jankovič so ziskom 98 bodov a 3. miesto obsadil Radek Daněk, ktorý mal na svojom konte 97 bodov.

V súťaži štartovalo 17 pretekárov. Každému z nich sa pri celkovom hodnotení spočítali body z jeho najlepšie bodovaných siedmich turnajov. Zaujímavé je, že oproti uplynulým trom ročníkom sa práve skončenej squashovej ligy železiarov nezúčastnila ani jedna žena. V

prvej desiatke konečného poradia sa na ďalších priečkach umiestnili: 4. Michal Urban 81 b., 5. Marián Petruš 66 b. 6. František Ziolkovský 58 b., 7. Vladimír Hušek 40 b., 8. Radoslav Fedor 36 b., 9. Martin Nemček 33 b., 10. - 11. Marek Chytil a Vladimír Vanko zhodne po 30 bodov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...