Vyhľadávanie:

V squashovej lige vedie Peter Smutný

V squashovej lige vedie Peter Smutný

V herni squash centra Baldi na I. poschodí vysokoškolských internátov na Jedlíkovej ulici sa v uplynulom mesiaci starého roka konalo 4. kolo squashovej ligy železiarov. Štartovalo 17 hráčok a hráčok. Z nich po prvý raz v novom ročníku súťaže do bojov zasiahli nielen víťaz tohtoročnej letnej olympiády v squashi Martin Mesarč, ale aj Erik Steranka a Martin Baláž.

Z týchto hráčov, ktorí mali svoju premiéru, si v silnej konkurencii najlepšie počínal M. Mesarč, keď sa prebojoval až do semifinále. Jeho semifinálovým súperom však bol vedúci hráč priebežného poradia Peter Smutný, s ktorým M. Mesarč prehral 1:2 na sety. V 4. kole sa nedarilo viacerým favoritom ako napríklad Marekovi Chytilovi, ktorý bol celkovo tretí, ale so ziskom siedmich bodov skončil teraz na 11. mieste. Celkovo piaty Michal Urban mal na svojom konte len 5 bodov a obsadil až trinástu priečku a ôsmy v poradí Jaroslav Križičko získal len 2 body a skončil šestnásty. Absentoval nielen Roland Furka z prvej desiatky hráčov, ale aj najlepšia žena v absolútnom poradí Andrea Gregová.

Medzi osmičku najlepších sa v tomto kole prebojovali František Ziolkovský, ktorý v boji o 3. miesto zdolal M. Mesarča, P. Smutný si vo finále poradil s Vladimírom Jankovičom a ďalšími postupujúcimi boli Marián Petruš, Vladimír Hušek, Vladimír Vanko a Erik Steranka. Zo žien sa teraz najlepšie darilo Lucii Petrovičovej, ktorá získala 4 body a skončila na 14. mieste. Po štyroch kolách je na prvých troch priečkach poradie: 1. P. Smutný 97 bodov, 2. V. Jankovič 82 b., 3. M. Chytil 54 b.

Ďalšie, v poradí už 5. kolo squashovej ligy, sa uskutoční v sobotu 16. januára 2010 opäť v spomínanej herni.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...