Vyhľadávanie:

V Steel aréne bolo veselo

V Steel aréne bolo veselo

Ľadová plocha Steel arény patrila v sobotu 5. marca na celú hodinu takmer stovke detí, tínedžerov a mladých ľudí. Pozvanie spoločnosti U. S. Steel Košice na večerné korčuľovanie prijali rodiny zaradené do firemného projektu Sme s vami v pravý čas, chlapci a dievčatá z detských domovov na Uralskej ulici v Košiciach, zo Sečoviec i Nižnej Kamenice, ale aj klienti domovov na pol ceste z Košíc a Prešova.

„Ešte som nikdy v Steel aréne nebol, rád by som sem prišiel aj na hokejový zápas,“ prezradil nám obzerajúc sa zvedavo na všetky strany Ivan, ktorého mnohí poznajú z nemocnice na Terase, kde predáva Nota Bene. „Na korčuliach som nestál ani nepamätám,“ tešil sa z príležitosti. Rovnako na tom boli Prešovčanky Monika a Angela, no stačilo krátke rozkorčuľovanie a na ľade boli ako doma. „Zabudnúť sa to nedá,“ potvrdili svorne. Korčuľovanie si dosýta užili i rodiny z projektu Sme s vami v pravý čas - Ľubomíra Kovácsová a jej deti - syn Adam a dcéra Tamara, rovnako ako Oliver Lovas či Terezka Hlebová a nesporne si ho vychutnali všetci „domováci“ – od tých najmenších až po stredoškolákov.

Radostné výkriky, smiech, povzbudzovanie nováčikov, ktorým na klzisku pomáhali ostrieľaní korčuliari, veľa fotografovania s maskotom HC Košice Vrankou i s kamarátmi. To všetko navodilo skvelú atmosféru. Nečudo, že sa mnohým z ľadu aj napriek nespornej únave veľmi nechcelo...

„Vydarená akcia, radi by sme si ju ešte niekedy zopakovali,“ potvrdili viacerí. Mladých mužov z košického domova na pol ceste nadchla a povzbudila natoľko, že si zaumienili venovať sa tomuto zimnému športu častejšie. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...