Vyhľadávanie:

V Steel aréne Cassovia Hockey Cup

V Steel aréne Cassovia Hockey Cup

Hokejisti HC Košice v rámci prípravy na novú extraligovú sezónu odohrali v uplynulých dvoch týždňoch päť priateľských zápasov. Prvé dva súboje v tréningovej hale Steel arény. Najprv v utorok 2. augusta zdolali finalistu uplynulého ročníka extraligy HK Poprad 6:3. O poltucet gólov nášho majstra sa podelili Dravecký, Vorel, Mlynarovič, Jenčík, Pašek a Zálešák. Nad Banskou Bystricou vyhrali 3:1 gólmi Nováka, Grmana a Haščáka. Na turnaji Rona Cup v Trenčíne, ktorý sa konal v závere minulého týždňa, odohrali Košičania tri stretnutia. V prvom po prvý raz v príprave prehrali s českým tímom PSG Zlín 1:5, keď jediný gól nášho majstra zaznamenal Dravecký. V druhom zápase zdolali českého majstra Oceláři Třinec 5:2 troma gólmi Haščáka a dvoma presnými zásahmi Fabuša. V poslednom vystúpení na turnaji vyhrali nad HK 36 Skalica 3:0, dva góly strelil Jenčík, jeden pridal Haščák.

V piatok tohto týždňa sa hokejisti HC Košice predstavia v ďalšom prípravnom stretnutí na ľade vo Zvolene a potom ich už fanúšikovia môžu vidieť v troch dueloch v Steel aréne na turnaji Cassovia Hockey Cup. V piatok 26. augusta sa o 18.30 hod. stretnú s novým účastníkom KHL HC Lev Poprad, v sobotu 27. augusta, rovnako o 18.30 hod., si zmerajú sily s tímom Oceláři Třinec a turnaj zakončia v nedeľu 28. augusta o 18.30 hod. v súboji s CSKA Moskva.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...