Vyhľadávanie:

V súťaži ZENIT žali študenti zo Šace úspechy

V súťaži ZENIT žali študenti zo Šace úspechy

Zručnosť, elán, nápaditosť, invencia a tvorivosť sa skrývajú za názvom stredoškolskej súťaže ZENIT, ktorej cieľom je vyhľadávať talentovaných študentov, iniciovať ich ďalší odborný rast, tvorivo rozvíjať kompetencie, viesť ich k samostatnej tvorivej činnosti a podporovať ich záujem o sebavzdelávanie i účelné a efektívne využívanie voľného času. Prebieha v troch samostatných sekciách - v programovaní, elektronike a v strojárstve, kde sa už tradične darí študentom Strednej odbornej školy v Košiciach-Šaci.

"V krajskej súťaži ZENIT obsadili naši žiaci vlani v decembri v kategórii ručných aj strojných povolaní prvé miesta a v odbore elektro tretiu priečku. Uspeli aj v pätnástom ročníku celoštátneho kola súťaže, ktoré sa uskutočnilo 6. až 8. februára 2014 v Spojenej škole v Banskej Bystrici. V kategórii ručných povolaní zvíťazil náš žiak tretieho ročníka študijného odboru mechanik strojov a zariadení Ivan Štovčík a v kategórii strojných povolaní obsadil tretiak v študijnom odbore programátor obrábacích a zváracích strojov a zariadení Patrik Kačik druhé miesto," informoval zástupca riaditeľa pre praktické vyučovanie Strednej odbornej školy v Košiciach-Šaci Ján Eiben.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...