Vyhľadávanie:

V úsilí venovanom bezpečnosti nesmieme poľaviť

V úsilí venovanom bezpečnosti nesmieme poľaviť

Šampiónom bezpečnosti za mesiac september sa stal Štefan Janočko. Zamestnanec divízneho závodu Oceliareň prevzal titul za aktívny prístup k plneniu povinností v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia z rúk prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Jamesa Bruna a generálneho manažéra pre bezpečnosť a hygienu a REACH Marka Sala.

Štefan Janočko samostatne inovuje a zlepšuje bezpečnosť zverených zariadení, ak treba, problematiku konzultuje s odbornými útvarmi. Na svojom pracovisku sa snaží udržiavať a modernizovať bezpečnostné prvky, či už sú to kryty, alebo svetelná a zvuková signalizácia. Stará sa o poriadok na pracovisku, identifikuje a eliminuje riziká týkajúce sa pásových dopravníkov, ktoré má v prevádzke zverené. Aj vďaka tomu sa podarilo operatívne odstrániť všetky zistenia, ktoré odhalil audit zo začiatku roka.

„Hoci som v Košiciach iba druhý týždeň, pozitívne vnímam, koľko energie venujú tunajší zamestnanci bezpečnosti. Všetci vieme, že nesmieme poľaviť, že musíme byť ostražití, preto rád vidím všetky aktivity zamerané na bezpečnosť,“ povedal prezident James Bruno po skončení pravidelného war roomu, ktorý je raz mesačne venovaný projektom bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...