Vyhľadávanie:

V Ždani majú nové multifunkčné ihrisko

V Ždani majú nové multifunkčné ihrisko

Dôvod na radosť mali minulý týždeň v piatok, 27. augusta, v povodňami ťažko skúšanej obci Ždaňa. V areáli základnej školy, v prítomnosti starostov okolitých obcí a ďalších pozvaných hostí, uviedli do prevádzky novovybudované multifunkčné ihrisko. Pri slávnostnom prestrihovaní pásky asistoval aj reprezentant spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorá projekt podporila - generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča.

"Získať dotáciu na výstavbu tohto ihriska sme sa pokúšali od roku 2007," uviedol starosta Ždane Ján Kokarda. "Úspešní sme boli napokon až o tri roky. A aj keď našu radosť skalila povodeň, ktorá nám dala poriadne zabrať, som rád, že sa nám dielo nakoniec podarilo realizovať."

Viacúčelové ihrisko bude slúžiť, ako starosta zdôraznil, nielen žiakom, ale i miestnej telovýchovnej jednote, v ktorej začína pôsobiť už aj tenisový klub, ba i záujemcom z okolia o basketbal, volejbal tenis, minifutbal a ďalšie športy. Keďže má kvalitné osvetlenie, sprístupnené bude každý deň do desiatej hodiny večer. Chráni ho oko kamery.

Za pomoc pri výstavbe nového športového stánku udelil starosta na odporúčanie poslancov obecného zastupiteľstva ďakovné listy viacerým podporovateľom. Vrátane spoločnosti U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...