Vyhľadávanie:

Vaše dve percentá pomôžu dobrej veci

Vaše dve percentá pomôžu dobrej veci

Aj v tomto roku môže každý z nás darovať oprávnenému subjektu dve percentá zo zaplatenej dane za rok 2005. Už ste sa rozhodli, komu ich poukážete? V centrálnom zozname prijímateľov je aj Nadácia U. S. Steel Košice, ktorá, ako sme už informovali, vznikla v roku 2002 s cieľom podporovať východoslovenský región v oblasti zdravotníctva, humanity a vzdelávania. Odvtedy už pomohla mnohým zdravotníckym inštitúciám i jednotlivcom. Ak ste po minulé roky poukázali svoje dve percentá práve jej, pomohli ste dobrej veci.

Vlani nadácia venovala finančné prostriedky vo výške 3 335 735 korún na zakúpenie zdravotníckych prístrojov, ktoré budú slúžiť na preventívne i odborné vyšetrenia nás všetkých - zamestnancov U. S. Steel Košice, ich rodinných príslušníkov, ako aj obyvateľov Košíc východoslovenského regiónu. Mohla tak urobiť aj vďaka jednotlivcom, ktorí svoje dve percentá poukázali práve na jej účet.

Ak sa rozhodnete venovať svoje dve percentá práve Nadácii U. S. Steel Košice stačí, ak vyplníte tlačivo Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 percent zaplatenej dane, ktoré bude aj s letáčikom medzi zamestnancov spoločnosti distribuované s výplatnými vrecúškami už dnes, 8. marca. Vyplnené tlačivo treba odovzdať najneskôr do 31. marca 2006 príslušnej mzdovej účtovníčke, ktorá sa už postará o ostatné.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...