Vyhľadávanie:

Vaše dve percentá z dane môžu pomôcť zdravotníctvu alebo športu

Vaše dve percentá z dane môžu pomôcť zdravotníctvu alebo športu

Medzi oprávnenými subjektmi, ktorým môžete poukázať svoje dve percentá zo zaplatenej dane za rok 2004, je i Nadácia U. S. Steel Košice, ktorá bola založená s cieľom podporovať košický región v oblasti zdravotníctva, vzdelávania a humanity a Občianske združenie Košická aréna, ktoré je majiteľom zatiaľ nedostavaného hokejového štadióna v našom meste.

O tom, ako postupovať, ak sa rozhodnete svoj 2-percentný podiel z minuloročnej dane venovať práve niektorému z nich, sme informovali v predchádzajúcich vydaniach Ocele východu. Zopakujme len, že poukazovanie sa zjednodušilo pre tých, ktorí si daňové priznanie podávajú na daňovom úrade sami. To platí aj pre bývalých akcionárov spoločnosti Hutník. Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby je totiž súčasťou samotného daňového priznania v oddieli XII. Ostatným stačí vyplniť osobitný formulár, ktorý dostanete spolu s výplatným vrecúškom na budúci týždeň. Nové formuláre sú k dispozícii aj na intranetovej stránke odboru Mzdové záležitosti. A ešte dôležité údaje o oboch subjektoch:

Obchodné meno alebo názov: Nadácia U. S. Steel Košice
Sídlo: Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice
Právna forma: nadácia
Identifikačné číslo organizácie (IČO): 35549891

Obchodné meno alebo názov: OZ Košická aréna
Sídlo: Nerudova 12, 040 01 Košice
Právna forma: občianske združenie
Identifikačné číslo organizácie (IČO): 35556501

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...