Vyhľadávanie:

Vašou najväčšou devízou je servis

Vašou najväčšou devízou je servis

Spoločnosť Maslen s.r.o., ktorá je slovenským lídrom v oblasti výroby a predaja strešných krytín a trapézových profilov, je našim dlhoročným zákazníkom. Predávame jej lakoplastované a pozinkované plechy, pričom dodávaný objem nášho materiálu každoročne rastie v priemere od šesť do desať percent. Zástupcovia tejto firmy, sídliacej v Badíne pri Banskej Bystrici, chodia pravidelne do Košíc na pracovné cesty. Počas ostatnej návštevy sme vyspovedali jej riaditeľa Ľuboslava Dérera, ktorý hodnotil našu spoluprácu, prezradil, čo má Maslen spoločné s košickým hokejom a predstavil aj zaujímavú ponuku pre našich zamestnancov.

Prečo ste si vybrali U. S. Steel Košice ako hlavného dodávateľa plechov?

O tom, že budeme odoberať plechy z U. S. Steel-u, nás presvedčila vysoká kvalita produktov, ale aj tradícia výroby ocele v Košiciach. Je tu však aj iný aspekt. Sme slovenský výrobca a chceme vyrábať výrobky, ktoré majú tunajší pôvod. Okrem toho je po ekonomickej i ekologickej stránke najvýhodnejšie prepravovať tovar na čo najkratšiu vzdialenosť a nie cez polovicu planéty. Dôležité sú aj nadštandardné vzájomné vzťahy, ktoré sa počas spolupráce vyvinuli a serióznosť v oblasti dodávok vstupných materiálov pre naše produkty –strešné krytiny a trapézové plechy.

Naša spolupráca pretrváva už mnoho rokov. Ako by ste ju zhodnotili?

Majiteľ spoločnosti obchodoval s košickou fabrikou už od roku 1992. Takže spolupráca trvá takmer 25 rokov. Podstatné sú však výsledky tejto spolupráce. V spoločnosti Maslen ich hodnotíme veľmi vysoko a teší nás fakt, že rovnako hodnotia uplynulé obdobie dodávateľsko-odberateľských vzťahov aj vaši manažéri. Počas tejto doby sme z regionálneho odberateľa pozinkovaných plechov vyrástli na partnera U. S. Steel Košice, ktorý odoberá niekoľko tisíc ton lakoplastovaných plechov s vysokou pridanou hodnotou ročne.

V čom sa odlišujeme od konkurencie?

Je to hlavne servis, ktorý poskytujete. Aby som bol konkrétnejší, ide najmä o požiadavky kladené na obchodníkov, technickú podporu a rýchlosť reakcie na vzniknuté situácie, ktoré sú u vás oveľa živšie ako u iných dodávateľov. Rôzne zmenové konania, reklamačné konania a podobne sa zbytočne nepredlžujú do „stratena“, ale riešia sa v aktuálnom čase.

Aké sú vaše plány do budúcna? Budete aj naďalej vyrábať strešné krytiny z košickej ocele?

Určite áno. Skúsenosti s plechmi z Košíc radíme medzi tie najlepšie. Okrem Slovenska pôsobíme aj na trhoch v susedných krajinách, kde sú plechy zákazníkmi U. S. Steel Košice akceptované a žiadané. Svoje pôsobenie na zahraničných trhoch každý rok rozširujeme. Predpokladám, že by sa nám to nepodarilo bez zaručenej kvality vstupných polotovarov. Našim plánom je súčasnú dobrú spoluprácu naďalej rozširovať a podporovať.

Spoločnosť Maslen sa pred časom stala jedným zo sponzorov HC Košice. Prečo ste sa rozhodli podporovať košický hokej?

Doteraz sme košický hokej sponzorovali dve sezóny a podľa našich finančných možností ho plánujeme podporovať aj naďalej. Sme fanúšikmi hokeja, aj keď domáci klub je pre nás ten banskobystrický. Hlavným sponzorom košického hokeja je vaša spoločnosť, tak to berieme ako naše poďakovanie za dobrú spoluprácu pre košickú fabriku. Keďže hokej v Košiciach patrí medzi slovenskú špičku, je to samozrejme aj dobrá reklama a určitá prestíž pre našu značku. Zároveň sme sa tak stali aj fanúšikmi Košíc a máme teda dve mužstvá, ktorým držíme palce.

Na základe mnohoročnej spolupráce a dobrých vzťahov ponúkate našim zamestnancom vaše výrobky za zvýhodnené ceny. Kde v Košiciach a okolí sa k nim vedia dostať?

Na Slovensku máme vybudovaných 26 klampiarskych centier, kde ponúkame našim zákazníkom možnosť zakúpenia strešných krytín, trapézových plechov, klampiarskych výrobkov, širokého sortimentu strešných doplnkov, klampiarskeho náradia a bezplatné ohýbanie plechov na profesionálnych ohýbačkách. Vaši zamestnanci si môžu naše produkty zakúpiť vo všetkých pobočkách. V Košiciach sa nachádzame na Jarmočnej 2.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...