Vyhľadávanie:

Vážení kolegovia, milí priatelia!

Vážení kolegovia, milí priatelia!

Je tu nový rok a ja by som sa chcel úprimne poďakovať za váš prínos k úspechom firmy v roku 2007. Chcem poďakovať každému za usilovnú prácu, za osobný a aktívny prístup pri dosahovaní vysokých cieľov. Osobitne sa chcem poďakovať za prácu tým, ktorí sa podieľali na výstavbe pozinkovacej linky č. 3 a jej uvedení do prevádzky. Táto nová linka prináša hodnotu a reprezentuje podnikanie firmy v nadchádzajúcom roku s novými zákazníkmi z oblasti automobilového priemyslu. Byť schopný zabezpečiť požiadavky zákazníkov je podstatné pre ďalšie fungovanie firmy. Všetci pracujeme pre nich - bez dobrých, lojálnych a stálych zákazníkov by sme nemohli úspešne podnikať.

V nadchádzajúcom roku by sme chceli spoločne dosiahnuť finančné ciele, ale čo je ešte viac dôležité, chceme ďalej zlepšovať naše výkony v oblasti bezpečnosti práce. Majte preto, prosím, na pamäti bezpečnosť svoju i vašich kolegov hneď od samého začiatku roka. Bezpečnosť každého z nás zostáva prioritou č. 1 tak, aby sme sa mohli spoločne a v plnom zdraví tešiť z dobrých výsledkov firmy aj v roku 2008.

Želám vám veľa úspechov v práci i vo vašom osobnom živote, zdravie a aby bol rok 2008 bezpečný pre vás i vaše rodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...