Vyhľadávanie:

Vážení spolupracovníci,

Vážení spolupracovníci,

rok sa rýchlo blíži ku koncu, pre USSK a jej zamestnancov bol veľmi úspešný. Za uplynulých 12 mesiacov sme zaznamenali veľký postup pri zveľaďovaní našej firmy. Svojim zákazníkom sme slúžili dobre a zlepšili sme sa vo všetkých šiestich kľúčových oblastiach podnikania, bezpečnosti práce, službách zákazníkom, kvalite, nákladoch na výrobu, produktivite a životnom prostredí. Práve tieto zlepšenia nám zaručujú úspešnú budúcnosť. Chcem preto poďakovať každému z vás za príspevok k tohtoročnému úspechu našej spoločnosti. Vynaložili ste vskutku neobyčajné tímové úsilie.

O pár dní tu máme Vianoce - čas pokoja a mieru, pre mnohých z nás čas na stretnutie s rodinami. Je to vzácne obdobie pre všetkých. Tí z vás, ktorí budete v priebehu sviatkov pracovať, nenechajte sviatočnými chvíľami ovplyvniť bezpečnosť vašej práce. Venujte zvýšenú pozornosť nebezpečenstvám a rizikám okolo vás, aby ste mimo práce mohli takisto vychutnať toto sviatočné obdobie.

Opäť vám všetkým ďakujem za prácu odvedenú počas roku 2003 a prajem vám, ako aj vašim rodinám, veselé Vianoce a príjemné prežitie sviatkov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...