Vyhľadávanie:

Včera Zvolen, v piatok Poprad

Včera Zvolen, v piatok Poprad

Hokejoví majstri z HC Košice sa v uplynulých dňoch pripravovali na ľade v Crow aréne

Ešte vo štvrtok 23. júla 2015 sa po dovolenkách zišli hokejisti HC Košice na ľade v Crow aréne v košickom Čermeli. Spolu 26 hráčov odštartovalo pod vedením trénerov Petra Oremusa a Romana Šimíčka druhú fázu letnej prípravy na nový súťažný ročník 2015/2016. Pred jej začiatkom tréner P. Oremus podotkol: "Druhá časť prípravy na ľade je vždy dôležitá, žiaľ tentoraz skutočne nie je dlhá. Pretože už 20. augusta štartujeme v Lige majstrov, času nie je veľa. Potrebujeme sa intenzívne a zodpovedne pripraviť. Máme k dispozícii hráčov, ktorí sú odhodlaní naplniť vysoké ciele v nastávajúcej sezóne, aby sme sa pohybovali tam, kde sme aj boli."

Do kádra pribudli, okrem vopred avizovaných posíl, obranca Tomáš Slovák a útočník Tomáš Hričina. Tréningy na ľade trvali vo vynovenom stánku Crow arény až do pondelka 3. augusta. Potom sa hokejisti presunuli opäť na ľadovú plochu Steel arény, kde hrali naposledy ešte 9. apríla piaty finálový duel s Banskou Bystricou.

V priebehu uplynulého týždňa absolvovali naši majstri prvý prípravný zápas v Poprade. Pod Tatrami zvíťazili 3:1. Program prípravných stretnutí hokejistov Košíc pokračuje v tomto týždni ďalšími dvoma stretnutiami. Včera, po uzávierke tohto čísla Ocele východu, odohrali ďalší prípravný zápas už na domácom ľade so Zvolenom a v piatok 7. augusta sa opäť v Steel aréne stretnú o 17. hodine s Popradom. Na budúci týždeň, od 12. augusta, sa náš tím predstaví na silne obsadenom medzinárodnom turnaji Steel Cup v českom Třinci, kde sa postupne stretne s Vítkovicami, domácim Třincom a Toropedom Nižnyj Novgorod.

Trénerská dvojica P. Oremus a R. Šimíček má pred sériou prípravných stretnutí k dispozícii tento káder hráčov: brankári Melicherčík a Riečický, obrancovia Cebák, Dudáš, Macejko, Michalčin, Pavúk, Philipp, Slovák, Šedivý a Štrbák a útočníci Bartánus, Bartoš, Bicek, Boltun, Bortňák, Češík, Jenčík, Hričina, Hrnka, Chovan, Lapšanský, Lelkeš, Sojčík, Suja a Šoltés.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...