Vyhľadávanie:

Vďaka za ochotu, citlivý prístup a pomoc

Vďaka za ochotu, citlivý prístup a pomoc

"V poslednom období sa v našich masmédiách často objavujú príspevky, v ktorých občania vyjadrujú nespokojnosť s úrovňou nášho zdravotníctva," začína svoj list, ktorý nedávno prišiel na adresu našej redakcie, Edita Nagyová z Prešova a konštatuje, že na základe ojedinelých prípadov kritizujú prácu slovenských lekárov a zdravotného personálu, poukazujú na nesprávne liečebné postupy a necitlivý prístup k pacientom.

"Iste, stávajú sa aj takéto prípady. Ale na základe svojich vlastných skúseností by som chcela poukázať na zdravotnícke zariadenie, ktoré si takéto hodnotenie nezaslúži. Ide o Fyziatricko-rehabilitačné oddelenie Nemocnice Košice-Šaca, a.s., 1. súkromnej nemocnice. Mám dlhoročné problémy s chrbticou, ktoré mi sťažujú plne sa zapájať do prác v bežnom živote, preto som bola nútená vyhľadať pomoc v tomto zdravotníckom zariadení. Lekárske vyšetrenia, naordinované lieky a rehabilitácia, citlivý prístup lekárov, fyzioterapeutov, masérov, zdravotných sestier a ostatného zdravotníckeho personálu vo veľkej miere prispeli k zlepšeniu môjho zdravotného stavu. Chcela by som sa preto poďakovať, aj touto cestou, celému pracovnému kolektívu FRO v Šaci na čele s primárom Ľudovítom Želinským a želám im, aby sa im naďalej darilo robiť maximum pre pacientov, ktorí sú odkázaní na ich pomoc," dodala E. Nagyová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...