Vyhľadávanie:

Vďaka za pomoc

Vďaka za pomoc

Počas Vianočného posedenia pre bezdomovcov v sobotu, 22. decembra 2007, v Charitnom dome sv. Alžbety na Bosákovej ulici v Košiciach sme vydali približne 100 obedov a jedlo i balíčky, ktoré zostali, sme odviezli do Krízového centra pre matky s deťmi na Alejovej ulici. Vďaka vašej ochote a veľkorysosti, milí kolegovia a priatelia, sme vyzbierali 9600 korún. Krásna suma, ktorá pokryla takmer všetky výdavky na akciu. Bola i kapustnica, zemiakový šalát a rybacie filé. Vládla krásna vianočná atmosféra. Odovzdala som im vaše pozdravy a želania všetkého najlepšieho v novom roku. Napĺňalo ma radosťou a hrdosťou, že sa vďaka vašim otvoreným srdciam aj vlani podarilo pripraviť krásne popoludnie pre ľudí, ktorí to naozaj potrebujú.

Moje poďakovanie patrí (v abecednom poriadku a bez titulov) Eve Bobaľovej, Borisovi Čegiňovi, Terézii Dobošovej, Alene Dzugasovej, Marekovi Farbulovi, pani Hornyákovej, Aurore Jakovej, Jánovi Liptákovi, Zuzane Kováčovej, Miroslavovi Maďarovi, pánovi Oravcovi, Eve Pichonskej, Janette Plachej, Radoslavovi Rohaľovi, Monike Ružíkovej, Eve Širillovej, Ľubomíre Šoltésovej, Ružene Šteffanovej, Zuzane Tomoriovej, Alene Torhányovej, Erike Uličnej a Magdaléne Vargovej.

V mene zamestnancov Charitného domu sv. Alžbety, aj v mene svojom, vám srdečne ďakujem a želám úspešný, v zdraví, šťastí a v pohode prežitý rok 2008.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...