Vyhľadávanie:

Veľká cena v Crow aréne

Veľká cena v Crow aréne

Vo vynovenej Crow aréne (predtým ZŠ na Kavečianskej ceste) sa počas víkendu uskutočnia krasokorčuliarske preteky v kategóriách nádejí, žiakov, dorastu a juniorov. Už 43. ročník Veľkej ceny Košíc a 20. ročník Košickej korčuľky usporiada v dňoch 16. a 17. februára Kraso centrum Košice, ktorého hlavným reklamným partnerom je U. S. Steel Košice. Preteky sú v tomto roku súčasťou Slovenského pohára krasokorčuliarov.

"Krasokorčuliarska?sezóna v týchto dňoch kulminuje, takže očakávame stodvadsať až stoštyridsať pretekárov z celého Slovenska. V Košiciach sa zíde silná konkurencia, ktorá určite prispeje k vysokej športovej úrovni pretekov. Netajíme sa, že aj členovia nášho Kraso centra si trúfajú na popredné umiestnenia. Od našich mladých krasokorčuliarov očakávame, aby na Veľkej cene odjazdili to, čo vedia, čo v tejto zimnej sezóne natrénovali, aby sa každý z nich ukázal v tom najlepšom svetle a odviedol svoj optimálny výkon. Veď napokon sme doma a domáce prostredie môže zohrať v tomto smere veľkú rolu. Určite to bude zaujímavé podujatie a touto cestou pozývame fanúšikov krasokorčuľovania, aby prišli do nového, útulného prostredia povzbudiť našich pretekárov a pretekárky. Vstup na preteky je voľný," informoval riaditeľ pretekov Miroslav Hriňák.

Pre Košičanov to bude akási generálka na svetovú juniorskú Grand Prix, ktorá sa v septembri uskutoční v Steel aréne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...