Vyhľadávanie:

VELVET RUN klope na dvere

VELVET RUN klope na dvere

Ženy a dievčatá, ktoré vyznávajú zdravý životný štýl a majú radi beh, by mali zbystriť pozornosť. Aj tohto roku organizátori pripravili podujatie s názvom VELVET RUN. Jeho tretí ročník sa uskutoční počas posledného prázdninového víkendu, najprv v sobotu 31. augusta v Bratislave a v nedeľu 1. septembra zavíta do Košíc. V metropole východu bude tradičným miestom konania lesopark na Aničke, kde sa účastníčky vydajú na nenáročnú päťkilometrovú trať. Dámy, ktoré sa na beh necítia, určite ocenia disciplínu - VELVET RUN PRECHÁDZKA. Na Aničke bude, tak ako v predošlých ročníkoch, pripravený bohatý sprievodný program pre celú rodinu.

VELVET RUN, to nie je iba beh a propagácia zdravého životného štýlu. Toto podujatie má i charitatívny rozmer. Výťažok zo štartovného poputuje tentoraz do Nadácie ORIN PANACEA, ktorú založila Ivana Christová. Záujemkyne o beh sa môžu registrovať už teraz na internetovej stránke www.velvetrun.sk/registracia. Štartovné je 5 eur.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...