Vyhľadávanie:

Veríme, že nám počasie bude priať

Veríme, že nám počasie bude priať

Príďte na oslavy MDD do ZOO

Rezervujte si čas na nedeľu, 1. júna, a príďte spolu so svojimi deťmi osláviť ich medzinárodný sviatok do košickej zoologickej záhrady. Veríme, že nám počasie bude priať a že si všetci program plný zábavy, hier i poučenia, v ktorom nebude chýbať ani privítanie rodinky roztomilých tučniakov, spoločne vychutnáte. Od 14. hodiny sa v priestoroch ZOO rozkrúti kolotoč dobrej zábavy, hudby, spevu, tanca, pre tých najmenších je pripravená bábková rozprávka, pre všetky deti celý rad súťaží, hier a rôznych atrakcií. Jedno prezradíme už teraz. Na oslavách nebude chýbať ani autogramiáda hokejistov, a to Petra Bartoša, Jaroslava Špeldu a Juraja Kledrowetza a stánok HC s reklamnými predmetmi.

Ako sa na oslavy dostanete? Viacerými spôsobmi. Okrem vlastnej dopravy aj spojom MHD č. 29, ktorý DPMK posilní, ale tiež ďalším zaujímavým spôsobom - historickou električkou zo Železničnej stanice s odchodom o 11.30 a 12.30 a 13.30, na zastávku Štadión Lokomotívy a odtiaľ autobusom do ZOO s odchodmi o 11.53, 12.23, 12.53, 13.23, 13.53 a 14.53. Autobusy zo ZOO na Lokomotívu budú premávať v 30-minútových intervaloch od 16.45 do 18.45 hodiny. Fungovať bude tiež od 12. hodiny kyvadlová doprava k ZOO z dočasného parkoviska pri ceste nad ZOO v Kavečanoch.

Vstupenky na podujatie si možno kúpiť nielen v CK Ferrotour a MIC v OD Dargov, ale aj prostredníctvom dievčat, ktoré budú vstupenky predávať pri prestupe z historickej električky do autobusu pri Štadióne Lokomotívy, na dočasnom parkovisku a na parkovisku pred ZOO.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...