Vyhľadávanie:

Viac vedomostí o životnom prostredí

Viac vedomostí o životnom prostredí

Včera, 27. januára 2004, sa v šikmej zasadačke v hlavnej adminitratívnej budove začalo prvé zo sérií školení programu CITE podporujúceho základnú stratégiu U. S. Steel Košice v oblasti kontinuálneho zlepšovania životného prostredia. Zúčastnilo sa na ňom približne 80 zamestnancov odborných útvarov vedenia spoločnosti, ktorých počas nasledujúcich dní, až do februára, vždy trikrát do týždňa, vystriedajú ďalší zamestnanci spoločnosti.

"Tento ocenený vzdelávací a rozvojový model pre manažérov a robotníkov sa uskutočňuje pod vedením školiteľov, ktorí absolvovali v uplynulých týždňoch odborný tréning súčasne aj vo výrobných závodoch," informovala nás koordinátorka projektov Jana Protivňáková z úseku generálneho manažéra pre environment, ktorý vypracoval pre zamestnancov huty aj školiaci manuál. Cieľom vzdelávacieho programu CITE je okrem iného naučiť zamestnancov spoločnosti vykonávať svoje pracovné úkony tak, aby sa oblasť životného prostredia neustále zlepšovala. Program bol úspešne implementovaný v desiatich spoločnostiach U. S. Steel Corporation v USA a vďaka inovačnému prístupu a výsledkom získal v Amerike celonárodné ocenenie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...