Vyhľadávanie:

Vianoce pre bezdomovcov

Vianoce pre bezdomovcov

Milí kolegovia,

blížia sa Vianoce, sviatky pokoja, lásky, pohody a rodinných stretnutí. Žijú medzi nami však aj takí ľudia, pre ktorých Vianoce znamenajú skôr traumu, smútok, sklamanie, citovú a sociálnu depriváciu.

Ako po ostatné roky, aj tento rok vás prosíme, aby sme spoločne priložili ruku k dielu, otvorili svoje srdcia a pomohli týmto ľuďom zažiť ľudsky dôstojné Vianoce. Dňa 23. 12. 2004 by sme chceli pre nich zorganizovať štedrovečerné posedenie v priestoroch Slovenskej arcidiecéznej charity na ul. Obrancov mieru č. 2. Toto posedenie sa už stalo tradíciou a som mimoriadne hrdá na fakt, že je to práve len a len vďaka vašim finančným a materiálnym príspevkom. Vytvorila sa tak krásna a vznešená tradícia - zamestnanci U. S. Steel pomáhajú bezdomovcom.

Nielen vianočné jedlo a symbolický, núdzový potravinový balíček na prežitie prvých vianočných dní, vie potešiť týchto ľudí. Teší ich aj fakt, že na nich, ľudí spoločnosťou často zaznávaných, niekto neznámy myslí a pomôže im.

Pomôžme aj tento rok, hlavne finančným príspevkom (aby sme mohli nakúpiť potraviny), buď na č. účtu Slovenskej arcidiecéznej charity: 5130 26193/7500 (s poznámkou - VIANOCE BEZDOMOVCI) alebo priamo v budove Slovenskej arcidiecéznej charity na ul. Obrancov mieru č. 2, Košice. Príspevky môžete odovzdať aj mne a ja vám prinesiem príjmový doklad. Ak sa rozhodnete pomôcť, či už finančne, materiálne alebo obnoseným šatstvom, urobte tak prosím najneskôr do 22. 12. 2004. V novom roku uverejníme v Oceli východu zoznam ľudí, ktorí prispeli. Vopred vám ďakujem a prajem vám a vašim rodinám krásne a pokojné Vianoce a šťastný, úspešný nový rok.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...