Vyhľadávanie:

Vianoce pre bezdomovcov

Vianoce pre bezdomovcov

Milí kolegovia a priatelia, opäť prešiel rok a máme advent. Ako už tradične v tomto čase, organizujem finančnú a potravinovú zbierku pre košických bezdomovcov. V tomto roku sa slávnostné posedenie uskutoční 23. decembra v Charitnom dome Sv. Alžbety na Bosákovej ulici. Po svätej omši, ktorá sa začne o 11. hodine, chceme podávať sviatočný obed. Potrebujeme pripraviť približne 150 porcií kapustníc, rýb, šalátu, koláčov a rovnaký počet potravinových balíčkov. Už niekoľko rokov sa darí pripraviť krásne posedenie iba vďaka vašej finančnej pomoci. Aj teraz by som vás chcela požiadať o pomoc, aby sme mohli urobiť radosť ľuďom bez domova.

Uzávierka zbierky bude 22. decembra. Každý, kto prispeje, dostane samozrejme príjmový doklad z Arcidiecéznej charity. Ak ste ochotní pomôcť, kontaktujte ma na t. č. 3- 3611 alebo priamo Charitný dom na Bosákovej, pani Havrilovú, t. č. 229 21 98 alebo 0905 559 520. Prajem vám všetkým krásne a pokojné Vianoce.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...