Vyhľadávanie:

Vianoce, sviatky radosti a lásky

Vianoce, sviatky radosti a lásky

Ani sme sa nenazdali a opäť prešiel rok. Čochvíľa sa rozbehne každoročný kolotoč nákupov, sviatočných príprav a stretnutí. Nákupné strediská sa rozžiaria a budú ľudí lákať na návštevy a nákupy. Gazdinky začnú piecť medovníčky a všakovaké dobroty, mesto bude rozvoniavať pečenými lahôdkami, punčom a bude plné veselých ľudí. Ja by som vás chcela, priatelia, poprosiť, aby sme ani tento rok nezabudli na tých, ktorí nemajú toľko šťastia ako my, ktorí sa každý deň stretávajú s biedou, nepriazňou osudu a často aj nepochopením ľudí. Preto by som vás chcela vyzvať, aby sme zostali verní našej dlhoročnej tradícii a finančne alebo materiálne prispeli na štedrovečerné posedenie a následné sviatočné dni pre ľudí bez domova v zariadení Oáza - nádej pre nový život v Bernátovciach, ktoré založil a doteraz vedie otec Peter Gombita.

Želám vám príjemné, veselé a bezstresové obdobie adventu, nech sú vaše srdcia plné radosti, pokoja a lásky. A nech sa otvoria aj pre tých, ktorí to veľmi potrebujú.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...