Vyhľadávanie:

Vianočný beh v Moldave

Vianočný beh v Moldave

Posledná predvianočná nedeľa v Moldave nad Bodvou bude v znamení behu. Športový klub Bodva v spolupráci s mestom organizuje 20. decembra 2015 so štartom o 13.00 hod. už štvrtý ročník bežeckého podujatia ulicami Moldavy nad Bodvou. Štart i cieľ pretekov bude na Hlavnej ulici pri mestskom úrade, registrácia sa uskutoční v Mestskom kultúrnom stredisku. Pre pretekárov je pripravená náročnejšia trať, ktorá ich preverí na rovine, v behu do kopca i z kopca. Súťažiacich čaká 210 schodov po serpentíne smerom na mestskú časť Kopec. Bežci absolvujú dve kolá v celkovej dĺžke 8,8 km na asfaltovom povrchu trate. Jeden okruh meria 4,4 km a bude v ňom potrebné zdolať 105 schodov, ktoré určite zdramatizujú priebeh súťaže. Trať povedie ulicami Školská, Hlavná, Kalvínska, Záhradná, Jiskrova, Vodná, Československej armády, Podhorská, Slovenského národného povstania a Rožňavská.

Výsledky Vianočného behu budú zarátané do Moldavskej bežeckej ligy 2015, ktorá tým uzavrie svoju tohtoročnú súťaž o najlepšieho bežca a bežkyňu v Moldave a jej blízkom okolí. Veľké finále určí celkových víťazov v ženskej i v mužskej kategórii tretieho ročníka domácej ligy.

Atraktívny beh si môžu vychutnať nielen bežci, ale aj diváci, ktorých týmto srdečne pozývame. Viac informácií týkajúcich sa behu a propozícií nájdete na domovej stránke klubu: www.skbodva.sk a na stránke mesta Moldava: www.moldava.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...