Vyhľadávanie:

Vianočný koncert Štedré vločky

Vianočný koncert Štedré vločky

Príjemným spestrením atmosféry Košických Vianoc bude nepochybne vianočný benefičný koncert Štedré vločky, ktorý je zároveň vyvrcholením celoročných sponzorských aktivít košických železiarní v oblasti charity a zdravotníctva na Slovensku. Hlavný organizátor koncertu, spoločnosť U. S. Steel Košice, vás pozýva túto sobotu, 13. decembra 2003, na krásne vianočné podujatie, ktoré začne o 17.00 hod. na javisku pri soche Immaculata.

So známym televíznym moderátorom Ďurom Mokrým sa môžete zapojiť do zábavných súťaží, v ktorých budete odmenení peknými cenami. V živom koncerte sa predstavia štyri košické hudobné skupiny, ktoré zažiarili v súťaži U. S. Steel Talent Night - Second Chance, Mekbet, Sedona a skupina Beg Bajazid. O 19.00 hod. sa začne v priamom prenose na veľkoplošnej obrazovke slávnostný koncert zo Štátneho divadla Košice s mimoriadne dobrým umeleckým obsadením. Pre hviezdu večera, Mariku Gombitovú, bude tento koncert premiérou po niekoľoročnej umeleckej prestávke a sme radi, že to budú práve Košice, kde vystúpi po dlhej odmlke. Pre svojich košických fanúšikov pripravila pekný hudobný darček v podobe naštudovaných nových piesní, ktoré sa objavia pravdepodobne aj na jej novom CD nosiči.

Košičanov zaiste milo poteší tiež vystúpenie dvoch spevákov, rodákov z Košíc, ktorí sa svojmu talentu venujú za hranicami, no o to vzácnejšia je ich návšteva doma. Štefan Margita a Barbara Haščáková budú účinkovať na koncerte v sprievode Orchestra Štátneho divadla. Stálica slovenskej populárnej scény a držiteľka ocenenia Strieborný Slávik 2003, Jana Kirschnerová vystúpi v Košiciach takmer po troch rokoch. Známy hudobný hit Bude mi lehká zem zaspieva v pôvodnej úprave s českým hudobným skladateľom, Petrom Hapkom. V priebehu večera budú obdarované tri košické subjekty symbolickými šekmi v celkovej hodnote 2 723 912 Sk. Na budúci týždeň vám prinesieme informácie zo zákulisia príprav koncertu, rozhovory s umelcami a pekné fotografie. Príďte, všetci ste vítaní!

Program na Hlavnej ulici, javisko pri soche Immaculata

17.00 - 19.00 "Live" koncert skupín Second Chance, Beg Bajazid, Sedona a Mekbet
18.30 Žrebovanie reklamnej súťaže
19.00 - 20.30 Priamy prenos koncertu z divadla na veľkoplošnej obrazovke.
Vystúpia: Marika Gombitová, Jana Kirschnerová, Petr Hapka, Štefan Margita, Barbara Haščáková, Orchester ŠD
20.30 Žrebovanie reklamnej súťaže


Vyhrajte super ceny!

Už od 14.00 hod. budú študenti na Hlavnej ulici rozdávať v deň koncertu letáky s kupónom, ktoré treba po vypísaní vhodiť do žrebovacieho bubna pri javisku. Spomedzi všetkým vhodených kupónov budeme žrebovať výhercov krásnych cien, medzi ktorými je napríklad aj 10 lístkov na večerný koncert do divadla, zimná dovolenka, lístky na silvestrovskú zábavu, týždenná permanentka na lyžiarske vleky, vianočný stromček, súprava vianočných ozdôb, cestovná taška či krásna vianočná kvetinová ikebana. Výhru si však domov odnesie len ten, kto si príde po cenu osobne k javisku. Čím viac vypísaných kupónov vhodíte, tým máte väčšiu šancu na výhru.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...