Vyhľadávanie:

Vianočný koncert Štedré vločky

Vianočný koncert Štedré vločky

Vystúpia: Marika Gombitová, Jana Kirschnerová, Štefan Margita, Petr Hapka, Barbara Haščáková, Beg Bajazid, Sedona, Mekbet, Second Chance

Vianočný koncert Štedré vločky je vyvrcholením celoročných aktivít spoločnosti U. S. Steel Košice v sponzorských aktivitách. Týmto významným podujatím potvrdzujú košické železiarne svoj pozitívny vzťah ku Košičanom a celému regiónu. V sobotu, 13. decembra 2003 o 17.00 hod. vás pozývame najskôr so svojimi rodinami na živý koncert hudobných skupín, finalistov súťaže U. S. Steel Talent Night, na javisku pri soche Immaculata na Hlavnej ulici. V 30-minútových blokoch sa vám predstavia kapely Beg Bajazid, Sedona, Mekbet a Second Chance. Potom sa o 19.00 hod. začne priamy prenos vianočného benefičného koncertu zo Štátneho divadla Košice na veľkoplošnej obrazovke, ktorá bude inštalovaná na javisku pri soche Immaculata. V programe vystúpia umelci ako Marika Gombitová, Jana Kirschnerová, Štefan Margita, Petr Hapka, Barbara Haščáková, husľové trio G Strings a orchester Štátneho divadla.

Počas tohto koncertu odovzdajú zástupcovia spoločnosti U. S. Steel Košice v divadle symbolické šeky trom vybraným zariadeniam z Košíc. Konkrétne bude obdarovaný Domov sociálnych služieb na Opatovskej ulici. S pomocou príspevku, v hodnote 250 000 slovenských korún, nakúpi bytové zariadenie do rodinných domčekov pre mládež, ktorá po opustení domova nevyhnutne potrebuje prechodné bydlisko, kde sa pripraví na lepšiu integráciu do spoločnosti. Detskému domovu na Uralskej uľahčí suma 250 000 korún výstavbu multifunkčného ihriska v areáli domova.
Posledný subjekt, Východoslovenský onkologický ústav, sa obrátil na U. S. Steel Košice s prosbou o príspevok na nákup multifunkčného sonografického prístroja. Výška finančného daru pre tento subjekt je už známa. Rovnakou sumou, akým je výťažok zo zbierky, prispeje aj spoločnosť U. S. Steel Košice.

V deň podujatia budú na Hlavnej ulici už od 15.00 hod. distribuované letáky s pozvánkou na koncert a kupónom, prostredníctvom ktorého sa môžete zapojiť do reklamnej súťaže o atraktívne ceny. Tento kupón nájdete aj v Oceli východu na 3. strane. Žrebovať budeme dvakrát, o 18.30 a o 20.30 hod. Program na Hlavnej ulici bude od 17.00 až do 21.00 hod. moderovať známa tvár slovenského šoubiznisu, Ďuro Mokrý, ktorý spestrí program zábavnými súťažami, vtipmi a imitačným programom na motívy Elvisa Presleyho. Hlavným organizátorom koncertu je útvar Vonkajšie vzťahy U. S. Steel Košice. Všetci ste vítaní.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...