Vyhľadávanie:

Vianočný večierok pre bývalých kolegov

Vianočný večierok pre bývalých kolegov

Christopher Navetta sa stretol s dôchodcami

Večierok

Košický Dom umenia sa v utorok, 9. decembra, zaplnil bývalými železiarmi. Na tradičný vianočný večierok s dôchodcami pozval štyristo našich bývalých kolegov prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta. Ako povedal vo svojom príhovore, na stretnutie sa veľmi tešil, už aj preto, že vlani, po tom, čo pricestoval do Košíc, bol jeho prvou spoločenskou udalosťou práve večierok s dôchodcami. Na pekný večer a zvítanie s mestom má príjemné spomienky.

"S radosťou organizujeme toto podujatie, ktoré je príležitosťou pre vás stretnúť sa s bývalými kolegami a zaspomínať si na železiarne," uviedol. "Tri úspešné roky má za sebou U. S. Steel Košice. Dovoľte, aby som sa poďakoval za statočnú a tvrdú prácu aj všetkým prítomným." K poďakovaniu pripojil prezident želanie príjemne a v plnom zdraví prežitých vianočných sviatkov.

Atmosféru blížiacich sa Vianoc umocnil koncert svetoznámych melódií v podaní Štátnej filharmónie, ktorú dirigoval Igor Dohovič. V programe odznela Bachova Suita D dur, aranžmán vianočných kolied v barokovom šate Petra Breinera a v podaní sólistky opery Štátneho divadla v Košiciach Svetlany Tomovej Mozartova Exultatae Jubilatae.

Za príjemný večer i za podporu U. S. Steel Košice sa poďakoval predseda Klubu dôchodcov Nadácie Rytmus tretieho veku Aladár Szabó. "V mene dôchodcov ďakujem vedeniu U. S. Steel Košice a prezidentovi spoločnosti, že nezabúdajú na tých, ktorí svojimi rukami budovali a zveľaďovali VSŽ." Predseda klubu sa poďakoval za príspevok podniku na stravu dôchodcom v Spoločenskom pavilóne i za každoročnú možnosť zúčastňovať sa rekondičných a ozdravných pobytov v Zlatej Idke. Bez podpory U. S. Steel Košice, uviedol, by to nebolo možné. Vyslovil tiež nádej, že U. S. Steel Košice, ktorej zaželal veľa úspechov v ďalšom zveľaďovaní podniku, zachová tradíciu organizovania vianočných večierkov pre dôchodcov.
Na záver oficiálnej časti stretnutia vystúpil pod taktovkou Jozefa Janáka spevokol, ktorý pôsobí pri Nadácii Rytmus tretieho veku.

Druhú časť stretnutia otvoril slávnostným prípitkom Christopher Navetta. Ešte raz sa poďakoval všetkým za v minulosti vynaložené úsilie pre spoločnosť. Po spoločnej večeri program pokračoval tanečnou zábavou. Do tanca i na počúvanie hrala skupina Magic Line. Tanečný parket ani chvíľku nezíval prázdnotou, mnohí využili stretnutie na rozhovory s bývalými kolegami a priateľmi. Tešili sa z toho, že sa znovu vidia a že si môžu oživiť spomienky na roky práce v hute.

Ako spomienku na tohtoročný večierok si všetci domov odnášali darčeky, ktoré im venovala spoločnosť U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...