Vyhľadávanie:

Vicemajster na druhej priečke

Vicemajster na druhej priečke

V hádzanárskej extralige mužov sa stretnutiami 14. kola skončila prvá fáza základnej časti aj s odvetami. Košičania, ktorí vo vlaňajšej sezóne získali strieborné medaily, sú so ziskom 21 bodov na druhom mieste za vedúcim majstrovským Prešovom. Ten v tomto ročníku extraligy nestratil ani bod a má plný bodový zisk 28 bodov. Hádzanári IS Košice v poslednom domácom zápase, vo štvrtok 20. novembra, zvíťazili pred televíznymi kamerami nad Považskou Bystricou 32:30. V tomto stretnutí sa z domáceho tímu strelecky zaskvel reprezentant Tomáš Urban, ktorý zaťažil konto súpera desiatimi gólmi.

V extralige mužov bude v tomto týždni prestávka, pretože reprezentanti Slovenska odohrajú dva kvalifikačné zápasy na ME 2010 proti Grécku. Domáca najvyššia hádzanárska súťaž mužov bude preto pokračovať zápasmi 15. kola až na budúci týždeň. Košičania budú mať opäť výhodu domácej palubovky, na ktorej sa vo štvrtok 4. decembra stretnú o 17.30 hod. v televíznom prenose na STV 3 s Novými Zámkami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...