Vyhľadávanie:

Viceprezidentka Gretchen R. Haggertyová odchádza do dôchodku

Viceprezidentka Gretchen R. Haggertyová odchádza do dôchodku

Predseda predstavenstva a výkonný riaditeľ United States Steel Corporation John P. Surma 9. júla oznámil, že prvá viceprezidentka a riaditeľka pre financie Gretchen R. Haggertyová informovala spoločnosť, že po 37 rokoch vo firme, vrátane dekády v pozícii finančnej riaditeľky, plánuje v roku 2013 odísť do dôchodku.

John Surma sa na margo jej kariéry vyjadril: "Gretchen bola našou riaditeľkou pre financovanie počas ostatných najzložitejších období v oceliarskom priemysle. Reprezentovala našu spoločnosť s výnimočným šarmom a dôstojnosťou a jej rozvážne riadenie našich finančných záležitostí prinieslo akcionárom obrovský prínos. Mali sme šťastie, že sme mohli profitovať z jej odborných znalostí a nasadenia počas celej jej kariéry a obzvlášť z jej vodcovstva počas nedávneho kritického obdobia spojeného s finančnou krízou a zdĺhavým ekonomickým zotavovaním. Načasovanie jej odchodu do dôchodku nám umožní plynulý a riadny prechod na jej nástupcu."

U. S. Steel je v súčasnosti v procese dôkladného hľadania nového finančného riaditeľa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...