Vyhľadávanie:

Vitalita na tanieri

Vitalita na tanieri

Projekt Zdravším jedlom pre dlhší život pokračuje

Po úspešných etapách projektu Zdravším jedlom pre dlhší život, ktoré boli v prvom polroku zamerané na racionálne stravovanie pri vysokom krvnom tlaku a cukrovke, prichádza firma Sodexo s ďalšou ponukou. "Najbližšie tri mesiace, začíname 1. augusta, " uviedla oblastná manažérka stravovacej spoločnosti v U. S. Steel Košice Monika Tabačáková, "budeme v našich závodných jedálňach hutníkom ponúkať jedlá, ktoré sú vhodné pri znižovaní hmotnosti. Verím, že ďalšia etape projektu, ktorú sme nazvali Vitalita na tanieri, osloví nielen ľudí s nadváhou. Súčasťou zdravých jedál bude i mnoho nových zeleninových šalátov, akciu obohatíme o zopár netradičných rád na tému boja s obezitou."

Rovnako ako v predchádzajúcich etapách aj tentoraz firma Sodexo odmení tých, ktorí sa do projektu zapoja. Každý mesiac, od augusta do septembra, vyžrebuje v každej závodnej jedálni (Vstupný areál, ÚMD a Valcovňa) dvoch stravníkov, ktorí dostanú obed zadarmo.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...