Vyhľadávanie:

Víťazná séria sa rozrastá

Víťazná séria sa rozrastá

V hokejovej extralige je majster z Košíc zaslúžene na vedúcej priečke v tabuľke

Od 26. kola sme v našom majstrovskom tíme HC Košice zaregistrovali nežiaduce zranenia hráčov. V piatok 19. novembra v Skalici sa zranil náš najproduktívnejší hráč v kanadskom bodovaní Stanislav Gron, ktorý sa musel podrobiť operácii kolena. V ďalšom domácom zápase proti Banskej Bystrici sa zranil útočník Róbert Tomík a potom sa po každom zápase maródka v mužstve rozšírila o ďalších zranených či chorých hráčov. Pribudli Ondrej Gmitter, Tomáš Hričina, Martin Kriška a súboj s Popradom nedohral v nedeľu 28. novembra Dušan Pašek, ktorý si zlomil kľúčnu kosť a minimálne na dva mesiace sa musí s hokejom rozlúčiť.

Hokejová extraliga však v uplynulom týždni pokračovala ďalšími stretnutiami, v ktorých sa náš líder predstavil na ľade svojich súperov v Žiline, Nitre a vo Zvolene. Náš majster vo všetkých troch zápasoch zvíťazil, i keď v súboji so Zvolenom až po samostatných nájazdoch. Vo všetkých troch stretnutiach si zverenci trénerov Rostislava Čadu a Pavla Zubeka počínali veľmi dobre a tromi víťazstvami natiahli šnúru neporaziteľnosti na súperovom ľade už na pätnásť duelov. Vo Zvolene zaokrúhlili naši hokejisti počet víťazstiev za sebou v sérii na dvanásť zápasov. Tréneri museli v zostave nášho tímu improvizovať a kvôli maródke viacerých hráčov dostali príležitosť ďalší zo širšieho kádra, medzi nimi aj z družstva extraligových juniorov Matúš Chovan.

V pondelok tohto týždňa si hokejisti HC Košice dopriali so svojimi rodinami, ale aj členmi Správnej rady HC a pozvanými hosťami na ľade v Steel aréne chvíle oddychu. Oslávili príchod Mikuláša, z ktorého mali najmä ich deti obrovskú radosť a tešili sa z množstva darčekov a sladkostí. Deti sa stretli nielen s Mikulášom, ktorého stvárnil masér Ľubomír Výrostek, ale aj s anjelikom, za ktorého za prezliekol brankár Tomáš Halász a čertovské kúsky na ľade vyvádzal a niektoré deti často do plaču privádzal čert. Bol ním brankár Július Hudáček, ktorý sa svojej čertovskej úlohy zhostil veľmi dobre.

Včera, 7. decembra, sa hokejisti HC Košice po dlhšom čase predstavili svojim fanúšikom v Steel aréne v súboji s Martinom a do konca kalendárneho roka odohrajú na domácom ľade ešte dve stretnutia. V nedeľu, 12. decembra, sa stretnú so Skalicou a vo štvrtok, 30. decembra, sa so starým rokom rozlúčia v súboji so Žilinou. Po Novom roku v januári 2011 privítajú Košičania v Steel aréne piatich extraligových súperov v týchto termínoch: utorok 4. 1. 2011 HC Košice - Nitra, piatok 7. 1. 2011 HC Košice - Zvolen, utorok 11. 1. 2011 HC Košice - Trenčín, utorok 18. 1. 2011 HC Košice - Banská Bystrica a nedeľa 30. 1. 2011 HC Košice - Nitra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...