Vyhľadávanie:

Víťazstvá favoritov

Víťazstvá favoritov

Pod košmi sa začali basketbalové majstrovstvá U. S. Steel Košice

V piatok uplynulého týždňa sa úvodnými zápasmi začali v telocvični ZŠ Starozagorská na Triede KVP majstrovstvá U. S. Steel Košice v basketbale. V tomto roku bojuje o titul majstra i o Putovný pohár prezidenta spoločnosti päť mužstiev, ktoré hrajú medzi sebou systémom každý s každým. Na úvod si víťazstvá z troch stretnutí vybojovali favorizované tímy, a to vlaňajší majster z Valcovní, Vedenie II. a Oceliareň. Výsledky prvého dňa:

Valcovne - Oceliareň 52:19 (26:8)
Od začiatku stretnutia si domáci vytvorili desaťbodový náskok, ktorý v priebehu zápasu neustále zvyšovali. Domáci sa spoliehali na strelecky disponovaného ligistu Utľaka, z hostí držal dirigentskú taktovku v rukách Kisty. Za Valcovne bodovali: Utľak 13, Marcinko 11, Dugas 9, Mišinský a Konečný po 6, Smejkal 3 a Balta s Polaykom po 2 body. Za hostí najviac bodov zaznamenal Kisty 7, Dubecký 4, Dorko, Peľak, Bobko a Migač po 2.

GM pre environment - Vedenie II. 32:52 (12:19)
Najprv sa obidve mužstvá striedali vo vedení, až tesne pred polčasom šli do vedenia domáci. Po zmene strán už jasne dominovali hostia, ktorí svoj náskok neustále zvyšovali až na rozdiel dvadsiatich bodov. U domácich sa strelecky zaskvel Hodermarský, autor 15 bodov, k nemu sa pridali: Majerčík 7, Kitka 6, Kráľová s Ucekayom po 2 body. Z mužstva hostí mal najlepšiu streleckú mušku Margita, autor 19 bodov. Ďalšie pridali Lančarič 10, Kupec 8, Sekelský 6, Bohuš 5, Bodnár a Mladšík po 2 body.

Oceliareň - Vedenie I. 40:24 (23:12)
Hostia začali lepšie, viedli o 4 body, lenže potom sa priebeh hry otočil v prospech oceliarov. Tí hrali kombinačne lepšie a darilo sa im aj strelecky. Ich body zaznamenali: Peľak 11, Migač 8, Kisty 7, Dorko 6, Bobko 3, Dubecký a Brezo po 2, Vranay 1. Za Vedenie I. sa strelecky bodovo prezentovali: Majerčák 10, Molnár 4, Vargová, Sojčeková, Katunský, Šelepský a Pulko po 2 body.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...