Vyhľadávanie:

Vo fabrike už vyrástli stromčeky prianí

Vo fabrike už vyrástli stromčeky prianí

Pamätáte sa na Vianoce, keď ste boli dieťaťom? Aj vy ste sa celý deň nevedeli dočkať, kedy už mama s otcom rozžiaria vianočný stromček, pod ktorým ste po štedrovečernej večeri hľadali svoj vytúžený darček? Dnes, keď sme dospelí, môžeme všetci bez rozdielu splniť prianie nielen svojim blízkym, ale aj úplne neznámym deťom, ktorým osud nedoprial byť počas najkrajších sviatkov v roku medzi členmi milujúcej rodiny a všetko zariadil akosi inak... Práve im je určený projekt Stromček prianí, ktorý sa v košickej oceliarni ujal už pred desiatimi rokmi a ktorý priniesol radosť stovkám chlapcov a dievčat z ťažko skúšaných rodín železiarov, z detských domovov i z domovov na pol ceste na východnom Slovensku.

Projekt pokračuje aj v tomto roku. Na stromčekoch, ktoré vo fabrike vyrástli v pondelok 14. novembra 2016 a ktoré ozdobili manželky topmanažérov spoločnosti, bolo rozvešaných vyše stoštyridsať kartičiek so želaniami detí z rodín našich kolegov zaradených do projektu Sme s vami v pravý čas, Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci, Detského domova na Uralskej ulici v Košiciach a mladých dospelých z domovov na pol ceste z Prešova a Košíc.
Stromčeky prianí sú postavené na troch miestach - vo vestibule hlavnej administratívnej budovy, v budove jedálne Vstupný areál a vo vestibule budovy Predaja, a to až do 22. novembra 2016. Rozhodli ste sa do projektu zapojiť?

Darčeky spolu s kartičkou možno, podľa vyjadrenia Slávky Tvrdoňovej z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, doručiť každý pracovný deň od 6:00 do 15:00 do budovy Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli USSK, č. d. 202 alebo 103, no najneskôr do 2. decembra 2016. Bližšie informácie získate na telefónnych číslach 3 4915 alebo 0917 704 467.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...