Vyhľadávanie:

Vo Zvolene naprázdno

Vo Zvolene naprázdno

V nedeľu 20. marca sa zápasom Zvolen - Košice začala semifinálová séria play off prvej dvojice hokejovej extraligy. Druhú dvojicu tvoria Slovan a Trenčín. Košickí hokejisti vstúpili do tejto série na ľade súpera s dvoma prehrami. V prvom zápase podľahli súperovi 2:6, v druhom 0:3 a tak stav série na zápasy je 2:0 pre Zvolen.

Po prvom súboji odchádzali naši hokejisti z ľadu po sľubnom začiatku so zvesenými hlavami. V sérii prehrávali na zápasy 0:1 a v pondelok sa v druhom meraní síl snažili tento neúspech odčiniť. Za neúspech v prvom stretnutí označil tréner HC Košice Dušan Gregor nedodržiavanie taktiky a enormné množstvo chýb, a to nielen v defenzíve. Mužstvu pomýšľajúcemu na postup do finále sa predsa nemôže stať, že hrá presilovku a z gólu sa tešia hráči súpera. Stalo sa nám to dokonca až dva razy, keď Zvolenčania v oslabení dvakrát skórovali.

Po takomto výkone nebol nikto z našich hráčov, ale ani z televíznych divákov, ktorí fandili nášmu celku, určite spokojný. V druhom stretnutí zahrali Košičania oveľa lepšie, ale opäť vyšli bodovo naprázdno. Hrali už koncentrovanejšie, ale o víťazstve Zvolenčanov rozhodovali detaily. Každá chybička či nepremenená šanca. A tých veru mali tentokrát hostia viac než dosť, navyše bez gólu sa nevyhráva. Bol to veľmi vyrovnaný zápas, šťastie sa tentoraz priklonilo na stranu domácich.

Už vo štvrtok 24. marca sa semifinálová séria presťahuje do Košíc na ľad ZŠ V Čermeli, kde sa opäť pred televíznymi kamerami bude dva razy (aj v piatok) bojovať o víťazstvá. Boli by sme radi, keby naši vyrovnali stav série na 2:2 a zdramatizovali priebeh semifinále.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...