Vyhľadávanie:

Volejbalový maratón mladých

Volejbalový maratón mladých

Volejbal
Účastníci volejbalového maratónu pred otvorením turnaja.

V sobotu 12. marca 2005, krátko po ôsmej hodine ráno, sa šatne pri telocvični SOU dopravného na Moldavskej ulici v Košiciach začali postupne zapĺňať športovými nadšencami. Konal sa tu totiž volejbalový turnaj mix družstiev organizovaný Radou mladých OZ METALURG.

Turnaja pod vysokou sieťou sa zúčastnilo 9 zmiešaných družstiev. Kompletné družstvo zostavili zástupcovia divíznych závodov Oceliareň, Hutnícka druhovýroba, Energetika, Vysoké pece, úsek GM pre kvalitu, Zlievareň, Keramika, a zástupcovia spoločností Labortest, s.r.o. a Obal - Servis, a.s. V uvoľnenej a priateľskej atmosfére, ktorú pomáhala vytvoriť takmer stovka zúčastnených, sa odohralo 16 zápasov v dvoch skupinách. Hralo sa s oduševnením a profesionálnym nasadením.

Do finálových bojov postúpili štyri družstvá. V boji o 3. miesto zvíťazilo družstvo Hutníckej druhovýroby nad spoločnosťou Obal-Servis, s.r.o. V strhujúcom a športovoatraktívnom finále medzi úsekom GM pre kvalitu a DZ Energetika, v ktorom skutočne rozhodovala každá lopta, sa šťastena usmiala na družstvo Energetiky. Víťazi si odniesli pohár predsedu RM OZ METALURG. Desaťhodinový volejbalový maratón priniesol veľa športových zážitkov a všetci účastníci odchádzali domov spokojní.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...