Vyhľadávanie:

Voľných miest už len niekoľko, doprava aj do Myslavy

Voľných miest už len niekoľko, doprava aj do Myslavy

O záujem hutníkov zapojiť sa do štvrtého ročníka projektu U. S. Steel pre Košice nie je núdza. Hlásia sa celé kolektívy i jednotlivci. V priebehu necelých dvoch týždňov naplnili plánovanú kapacitu miest v Autistickom centre Rubikon, botanickej záhrade, Únii vzájomnej pomoci ľudí a psov a v Spojenej škole na Vojenskej ulici v Košiciach. Voľných miest už veľa niet. Šikovné ruky dobrovoľníkov z radov košických oceliarov ešte privítajú v ZOO, a vo Vysokošpecializovanom ústave geriatrickom sv. Lukáša v Košiciach, bezpríspevkových darcov krvi zasa očakávajú v hematologicko-transfúziologickom oddelení šačianskej nemocnice v poliklinike vo Vstupnom areáli USSK. Do uzávierky prihlášok, 30. apríla 2010, ostáva už len šestnásť dní.

Okrem dobrovoľníkov, ktorí sa prihlásili na brigádu do zoologickej záhrady a útulku pre zvieratá pri Haniske, bude doprava zabezpečená aj pre tých, čo sa rozhodli pre Autistické centrum Rubikon. Odchod autobusu je z parkoviska pri železničnej stanici, vedľa autobusových zastávok MHD. Partnerom projektu U. S. Steel pre Košice je aj v tomto roku Detská organizácia FRIGO. Kým budú dospelí v ZOO a botanickej záhrade pracovať, animátorky sa postarajú ich deťom o pestrý program.

Viac informácií o podujatí Dni dobrovolníkov 2010 (pdf, 508 kB)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...